Solusi Tanduran Bata Otomatis BricMaker

Luwih saka 2000 lini produksi digawe dening BricMaker nganti saiki ing omah lan ing luar negeri, BricMaker njamin proyek pelanggan kanthi demonstrasi ekonomi, lingkungan, hemat energi, otomatisasi, lan demonstrasi reresik, kanggo mbantu perusahaan pelanggan entuk keuntungan ekonomi sing luwih gedhe lan nyadari regane urip!
Sinau Luwih Luwih

Ayo sampeyan dadi ahli MAKE BATIK

Kanggo dadi ahli nggawe bata, sampeyan kudu nimbang 4 faktor ing ngisor iki kanggo nyiyapake pabrik bata sing anyar lan modern: Analisis Bahan Baku, Perancangan Teknik, Pilihan Peralatan, Normalisasi Manajemen. We BricMaker pengin nuduhake pengalaman industri bata 20 taun lan nawakake peralatan lan solusi teknologi sing luwih dhuwur kanggo mbantu sampeyan entuk tunjangan ekonomi sing luwih gedhe lan nyadari nilai urip sampeyan dhewe!
index_bg

Sugeng Rawuh BricMaker

Pabrik peralatan bata, nawakake konsultasi desain pabrik bata, ngrancang kiln & konstruksi lan solusi produksi otomatis.
  • Company Profile

    Profil Perusahaan

    BricMaker kanthi profesional kanggo pabrik peralatan bata lempung (sinter), solusi R&D, kiln lan solusi pabrik bata otomatis. BricMaker jembar luwih saka 10 hektar, duwe lokakarya produksi modern luwih saka 30.000 meter persegi, kanthi investasi 30 juta Dolar AS, lan meh 200 karyawan sing kalebu 90 teknisi & insinyur profesional. Sajrone 10 taun kepungkur, BricMaker nggawe investasi gedhe kanggo peralatan bata R&D bata (sinter), nggunakake teknologi produksi canggih lan peralatan perkakas, nyedhiyakake solusi pabrik bata kanthi analisis bahan uji coba, desain rekayasa produksi, konstruksi perancang kiln, instalasi & komisioning peralatan, pelatihan teknis profesional lsp. Nawakake dhukungan teknis sing luwih kuat kanggo perusahaan bata sing akeh macem ing omah lan ing luar negeri.

  • 30+ 30+

    30+

    Investasi total
    USD 30 yuta +
  • 90+ 90+

    90+

    Personel R&D
    tim 90 +
  • 2000+ 2000+

    2000+

    Lini produksi
    ditawakake 2000 +
  • 30000+ 30000+

    30000+

    Lokakarya pabrik
    30.000 m2 +

Opo We Apa

BricMaker pabrik peralatan bata, nawakake konsultasi desain pabrik bata lan solusi produksi otomatis.

Merek Produk

Apa target target lan produk ide sampeyan? Apa bahan merek produk pungkasan ing pasar? Apa sampeyan pengin nggawe bata / blok sing medium utawa luwih dhuwur ing pasar? Kanggo njamin entuk produk bata utawa blok sing luwih dhuwur, sampeyan kudu ngati-ati babagan penyulingan lan penuaan bahan baku, kekuatan bata / blok ijo, kualitas lan kekuatan produk sing wis rampung.

Product Branding

Ekonomi skala

Kanthi pangembangan pasar, saiki produk pemasaran kanthi kompetisi sing panas. Sampeyan kudu nimbang investasi tanduran bata kanthi kapasitas sing luwih dhuwur, nggedhekake skala ekonomi, saengga duwe kaluwihan kompetisi pemasaran lan njaga pembangunan sing apik.

Scale Economization

Standar Manajemen

We Bricmaker mikir manawa manajemen biaya manufaktur minangka titik utama pabrik bata apa wae. Contone, biaya bahan baku, biaya banyu lan listrik, biaya manual, njaga biaya peralatan, alat ganti lan aksesoris mesin, yen sampeyan ngatur manajemen bagean-bagean manufaktur lan nggawe standarisasi luwih akeh, ditambah karo pemasaran sing apik produk sing wis rampung, kita yakin manawa tanduran sampeyan bakal sukses lan bakal njaga operasi sing apik.

Management Standard

Sistemisasi Layanan

We Bricmaker nawakake layanan sing sistematis saka konsultasi awal tanduran bata, bata nggawe nganalisa lan pengujian bahan mentah, kabeh desain rekayasa pabrik, peralatan milih rekomendasi, manajemen tanduran pungkasan sing normalake saran, layanan mesin sawise-penjualan, alat ganti lan aksesoris peralatan nawakake. Supermarket Bricmaker nawakake layanan tuku mandeg lan solahake solusi proyek kunci ing omah lan ing luar negeri.

Service Systemization

Otomatisasi Peralatan

Kanggo nyuda biaya manual produksi bata kanthi manual, otomatisasi minangka tren pangembangan pabrik bata. Otomasi tanduran bata / blok lempung kalebu ing ngisor iki: pencocokan bahan baku sing beda, rasio nyiram; pakan bahan lan kontrol otomatis; bata-bata / blok pemotong-pengelompokan-transportasi-tumpukan sistem; tungku trowongan, sistem kontrol terpadu kiln sing bisa dipindhah; rampung bata bata / sistem pemblokiran blok.

Equipment Automation

Efisiensi Energi

Sampeyan ora bisa ngganti kompetisi panas pasar, sing bisa ditindakake mung nyoba entuk biaya pabrik sing luwih murah. Kita bisa menehi desain peralatan canggih lan pabrik bata, mbandhingake karo tawaran sing padha utawa padha, produk lan desain kanthi hemat energi 30 ~ 40%, lan efisiensi sing luwih dhuwur 130% +.

Energy Efficiency
  • Product Branding Product Branding

    Merek Produk

  • Scale Economization Scale Economization

    Ekonomi skala

  • Energy Efficiency Energy Efficiency

    Efisiensi Energi

  • Equipment Automation Equipment Automation

    Otomatisasi Peralatan

  • Service Systemization Service Systemization

    Sistemisasi Layanan

  • Management Standard Management Standard

    Standar Manajemen