Babagan Kita

01-Office Building

Profil Perusahaan

We BricMaker kanthi profesional kanggo pabrik peralatan bata lempung (sinter), solusi R&D, kiln lan solusi pabrik bata otomatis.

BricMaker jembar luwih saka 10 hektar, duwe lokakarya produksi modern luwih saka 30.000 meter persegi, kanthi investasi total USD 30 yuta, lan meh 200 karyawan sing kalebu 90 tim & insinyur profesional.

Sajrone 10 taun kepungkur, BricMaker nggawe investasi gedhe kanggo peralatan bata bata (sinter) R&D, nggunakake teknologi produksi canggih lan peralatan perkakas, nyedhiyakake solusi pabrik bata kanthi analisis bahan uji coba, desain rekayasa produksi, ngrancang tungku trowongan, solusi konstruksi, instalasi peralatan & komisioning, pelatihan teknis profesional lan liya-liyane. Kita nawakake dhukungan teknis sing luwih kuat kanggo perusahaan bata sing akeh ing omah lan ing luar negeri.

$
+
+

Luwih saka 2000 lini produksi digawe dening BricMaker nganti saiki ing omah lan ing luar negeri, BricMaker njamin proyek pelanggan kanthi demonstrasi ekonomi, lingkungan, hemat energi, otomatisasi, lan demonstrasi reresik, kanggo mbantu perusahaan pelanggan entuk keuntungan ekonomi sing luwih gedhe lan nyadari regane urip!

BricMaker ing taun 2008 nglulusake Sistem Manajemen Mutu ISO9001, Sistem Manajemen Kesehatan & Keselamatan Pekerjaan OHSAS18001, lan entuk penghargaan saka "Evaluasi Kredit Perusahaan saka Perusahaan Kredit AAA", "Wakil Presiden Asosiasi Industri Bata China saka Unit Enem", "Bahan Tembok (sinter ) Pabrik Peralatan kanthi Sepuluh Perusahaan "," Perusahaan Utama Bahan Bangunan Industri Mesin Standardisasi Industri "lsp.

Misi Bricmaker

We BricMaker nawakake peralatan lan solusi teknologi kanthi kualitas luwih dhuwur, kanggo mbantu sampeyan entuk tunjangan ekonomi sing luwih gedhe lan nyadari nilai urip sampeyan dhewe!