Crusher Pethel sing bisa diatur

Katrangan singkat:

Crusher palu iki minangka crusher sing bisa diatur lan kena pengaruh. Rotor crusher duwe cukup kapasitas kanggo ngremukake bahan, nggawe bahan baku ngremuk ing sangisore sirah palu lan tabrakan karo rongga serangan balik.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Pelapangan counterattack resisten tahan nyandhang nambah tingkat nyemprotake bahan kasebut, saengga bisa nggayuh tujuan ngremuk materi kanthi alus (prakiraan gradasi partikel: 30% ing ngisor 0,5mm, 25% ing sangisore 0.8mm, 30% ing ngisor 1.5-2.0mm, 15 % ngisor 3.0mm).

Mesin kasebut duweni pengaruh sing luwih gedhe, bledug liyane, bahan sing ora bali maneh, lan kanthi otomatis nyuda bledug. Yen dibandhingake karo produk sing padha, output udakara 30% luwih dhuwur lan konsumsi energi output udakara 40% luwih sithik.

Kepala palu lan pelapis tahan aus gampang diganti, lan piring serangan balik lan piring ngisor layar bisa diatur. Iki minangka peralatan sing cocog kanggo ngrusak gandum, gangue batu bara, utawa bijih.

Informasi Dhasar

Atribut Produk

Katrangan Rincian Barang

Merek BricMaker
Fungsi Ngremekake bahan baku
Bahan Baku Tanah liat, Lemah, Mud, Shale, Batubara, Awu, Gangue
Prinsip Pakaryan Pethel Crushing
Garansi 1 taun
Sawise Layanan Layanan Umur Panjang

Parameter Teknis

Parameter

Model

Unit

PCX1210BII

PC1612

Kapasitas Produksi

t / h

45-70

80-110

Ukuran Rotor

mm

Ф1200 × 1000

Ф1600 × 1200

Ukuran Panganan

mm

≤80

100

Ukuran Output

mm

≤3

≤3

Mangan Kelembapan

%

≤12

≤12

Total Daya

kw

185

315 + 2.2

Ukuran Sakabèhé

mm

2380 × 1970 × 2120

2700 × 2800 × 2750

Bobot total

kg

12.000

19.500

Operasi lan Maintenance

a) Pemeriksaan rutin kudu ditindakake sadurunge diwiwiti, mbusak alangan sing mengaruhi operasi lan priksa lancar bantalan.

b) Crusher wiwit mlaku ing ngisor tanpa beban, lan remover wesi diuripake. Sawise operasi normal, bahan kasebut diwenehake kanthi rata.

c) Nalika mandheg, feeder kudu mandheg, banjur crusher kudu dipateni, lan banjur alat sing dibuwang kudu dipateni.

d) Bahan sing ora ngremuk ora bisa mlebu ing crusher, lan kudu dipateni yen ana abnormal.

e) Dilarang nggunakake obyek apa wae kanggo mriksa peralatan nalika lagi mlaku.

f) Tutup protèktif kudu dipasang ing katrol spindle lan pulley motor.

g) Priksa baut jangkar lan baut sambungan supaya ora longgar.

h) Kerep mriksa barang sing bisa ditrapake.

i) Kandhungan lembab saka bahan sing mlebu ing crusher kudu ≤12%.

j) Priksa ageman sirahe palu lan pin palu kanthi rutin kanggo nyegah kacilakan sing nyebabake kepala palu ambruk amarga pucuk palu lan pin palu sing akeh banget.

k) Nalika nyandhang sirah palu ora cukup maneh, endhas kudu diuripake lan digunakake. Nalika endhas palu diganti, keseimbangan dhasar bagean puteran kudu dijaga. Bedane bobot ing antarane kepala palu ing arah simetris ora kudu ngluwihi 150g.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: