Cilik

  • Huzhou Shuanghong Project Description

    Deskripsi Proyek Huzhou Shuanghong

    Bahan baku proyek iki rumit. Papat bahan baku shale, gangue batu bara, cinder lan lempung dicampur kanggo nggawe bata. Dheweke diwenehi panganan kanthi kapisah liwat papat feeder kothak, lan bakal diremuk dening hammering ing wektu sing padha. Banjur ditampilake dening loro ...
    Waca liyane
  • Cixi Longteng Project Description

    Katrangan Proyek Cixi Longteng

    Proyek bata lempung iki nggunakake proses rekayasa nggawe bata khas kanthi rong bahan utama lan tambahan. Bahan utama yaiku silt, sing disapu karo crusher rol kaping pindho sawise dicopot watu, lan bahan tambahan yaiku limbah konstruksi, sing ...
    Waca liyane