Sistem Penumpukan Bata Robot Nglompokake Ganda

Katrangan singkat:

Sistem Pengumpulan Bata Robot Nglompokake Ganda digawe dening Mesin Nglereni Bata & Hijau, Accelerated Conveyor Sabuk, Tilting Sabuk Conveyor, Mesin Penyimpanan Bata Hijau Otomatis, Mesin Pengelompokan, Sabuk Servo, Robot Stacking lan panel kontrol Pusat.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Kita bisa menehi solusi tumpukan klompok otomatis kustomisasi miturut spesifikasi bata / blok, ukuran kiln, persyaratan kapasitas, kondisi gudang pabrik. Desain sistem iki fleksibel, lan duwe macem-macem kombinasi karo kapasitas muatan robot 450KG, 500KG, 700KG, 800KG lan spesifikasi peralatan pengelompokan sing beda.

Informasi Dhasar

Atribut Produk

Katrangan Rincian Barang

Merek BricMaker, YASKAWA, FANUC
Fungsi Susun bata lan blok
Prinsip Pakaryan Otomatisasi PLC Control
Garansi 1 Taun
Umur umure 10-15 Taun
Sawise Layanan Layanan Umur Panjang

Parameter Teknis

Robot Model

Unit

450KG

500KG

700KG

800KG

Jumlahe

set

2

2

2

2

Fsarat

Times / h

(240-400)* 2

(240-400)* 2

(200-300) * 2

(200-300) * 2

Capacity

Pcs / h

14400-24400

14400-24400

20700-36720

20700-36720

Stacking Jinis

\

3X7, 4X6

3X7, 4X6

4X6, 6X18

4X9, 6X18

Total Pduwe

kw

(25-39 + 19) x2

(25-39 + 16.7) x2

(25-39 + 22) x2

(25-39 + 20.7) x2

Fitur Produk

Susun bata bata robot bisa dipercaya, fleksibel, lan gampang. Robot numpuk karo siji, kaping pindho, lan telung klompok. Aplikasi gripper robot kanthi gap misah & non-misahake. Nguripake bata ijo & ora muter. Aplikasi susun bata ijo robot kanthi 90 derajat lan jinis lurus sing wis diputer. Rapi, ventilasi, nambah area transfer panas, nambah kapasitas produksi lan nyuda konsumsi energi.

Saka sudut pandang operasi perusahaan bata lan ubin, sistem stacking robot cerdas sing lengkap bisa nyuda biaya operasional, ningkatake kualitas produk lan konsistensi, ningkatake mutu kerja karyawan, nggedhekake kapasitas produksi, nambah fleksibilitas produksi, nyuda sampah material, nambah tarif produk sing wis rampung, temokake peraturan keamanan, ningkatake kondisi kesehatan lan keamanan, nyuda omzet staf, ngatasi tekanan rekrutmen, nyuda biaya investasi, ngirit wektu taktik. Milih sistem tumpukan robot kanthi otomatis minangka pilihan saka perusahaan bata & ubin jinis anyar.

Informasi Perdagangan

Informasi Perdagangan

Katrangan Rincian Barang

Pelabuhan Laut Pangiriman Shanghai, China
Wektu Pengiriman 45 Dina
Katemtuan rega EXW, FOB, DAF, CFR, CIF
Ketentuan Pembayaran T / T, L / C, D / P, Western Union, PayPal
Ketentuan Pengepakan Tahan lembab, Tahan Debu, Quakeproof
Sertifikasi Bureau Veritas, CE, ISO9001, OHSAS18001
Sertifikat Asal Jepang

  • Sedurunge:
  • Sabanjure: