Desain Teknik

POIN 7-KUNCI KANGGO DESIGNE ENGINEERING

Prinsip kemacetan, endhas sing luwih gedhe & buntut sing luwih cilik.

Nyingkiri sawetara faktor kemacetan sing matesi kapasitas produksi. Jaminan dirancang & diarepake produksi lan teknik sing lancar.

 

Tata letak umume:

Kalebu bahan baku sing ditumpuk, bengkel produksi, tumpukan rampung, fasilitas kantor lan ruang keluarga, lampu jalan ijo lan fasilitas liyane.

 

Pangembangan proses:

Kalebu proses bahan baku (remuk, tuwa), mbentuk awak, proses kiln, mbuwang bata, kemasan, lsp.

 

Pilihan peralatan tambahan:

Miturut teknologi kanggo milih peralatan proses sing cocog, kiln, peralatan operasi, sistem kontrol elektronik, lokakarya, lsp.

Panyimpenan bahan mentah. Tanduran semur. Panyimpenan tuwa. Garis ekstrusi. Panyimpenan bata ijo. Pangatusan trowongan & tembakan 3. Produk sing disenengi. Paket.

 

2.Based kahanan Lokal

Teknologi loading & bongkar tumpukan sekunder

Shale.Konstruksi Kota Xinjiang. Produk bermutu tinggi

Produksi produk blok berongga bermutu tinggi, perusahaan kuat, kanthi pemasaran utawa bahan baku kanthi isi lembab sing luwih dhuwur.

 

Teknologi loading & bongkar tumpukan sekunder

Lemah lemah. Lendhot urip

Ditumpuk nganggo 7 lapisan , Kamar pangatusan 6 trowongan , Panyimpenan produk rampung

Tumpukan sekunder kanthi teknologi kranjang pangatusan sing luwih cilik

 

Sludge urip

Konten bahan sing lembab dhuwur, pikirake tetimbangan ekonomi, proses iki cocog kanggo perusahaan cilik lan menengah, siji utawa rong tumpukan sekunder bisa dipilih.

Tumpukan sekunder, yen ana proporsi awu mabur kanthi volume dhuwur, tumpukan sekunder luwih apik tinimbang tumpukan siji wektu, utamane kanthi nambah kiln kode tungku pangatusan kosong, panenane mundhak, biaya investasi luwih dhuwur tinimbang tumpukan wektu siji, pabrik lapangan rada luwih dhuwur tinimbang siji tumpukan.

 

Proses tumpukan siji-wektu

Bahan baku (gangue batu bara, shale, lsp) kanthi kadar lembab sing kurang. Sawijining tumpukan nyederhanakake proses produksi, nyuda tenaga kerja, ningkatake kahanan lingkungane para pekerja, ningkatake produktivitas tenaga kerja, mekanisasi lan otomatisasi, biaya komprehensif luwih murah tinimbang proses tumpukan Sekunder.

 

3. Fokus ing perbaikan bahan baku lan perawatan seragam

Perbaikan bahan baku

Gumantung saka macem-macem bahan lan produk sing disinter, ukuran kebutuhan bahan baku beda. Nanging prinsip umum yaiku granularitas bahan baku sing apik, bahan baku plastik cukup dhuwur, adaptasi karo persyaratan produk sing luwih dhuwur.

Nyaring bahan baku nuduhake bahan mentahan sing rusak amarga pengaruh peralatan sing luwih gedhe, banjur bubuk bahan baku ngasilake feed luwih cepet saka peralatan remuk cilik kayata pabrik roda, crusher kandang, crusher gulung, lan liya-liyane dadi bahan baku denda.

 

Pangobatan seragam bahan baku

Bahan baku seragam, utamane liwat peralatan pengukuran banyu otomatis lan elektronik kanthi proporsi kanggo ngonfigurasi, aduk, diangkut menyang panyimpenan tuwa, nggawe partikel bahan mentah lembab, evakuasi lan nambah stabilitas, nambah sifat cetakan bahan, sifat pangatusan lan kinerja baking, kanggo nambah kapasitas produk lan kualitas.

 

Perbaikan bahan baku

Struktur 4.Kiln, mbayar prinsip produk sinter termal

Produk bata Changxing Tela kanthi bata berongga tembok sing tipis, proses kasebut mbutuhake suhu sithik, pangatusan alon, aliran udara kanthi rata, cepet dipanggang. Dadi telung panggang & siji proses pembakaran, priksa manawa kualitas lan kapasitase.

Changxing Tela.3 pangatusan trowongan & proses kobong 1-trowongan

 

5. Cara stacking, mbayar manungsa waé kanggo prinsip termal produk sing disinter

Cara numpuk luwih penting tinimbang ngobong

 

6. Skala ekonomi

Intine yaiku kapasitas dhuwur, nyuda biaya, operasi sederhana.

 

7. Ngapunten, investasi lan ngirit energi

Otomatisasi peralatan, numpuk robot, mbongkar bata, ngemas, sistem kontrol otomatis.

Supermarket BricMaker, turnkey, layanan mandheg.

 

Kanggo nyimpulake

Kabeh tugas kanggo mesthekake lancar proses produksi, njamin kualitas, entuk skala ekonomi, nyuda konsumsi energi, nambah efisiensi, lan luwih trep kanggo praktik manajemen operator, ningkatake citra perusahaan.