Milih Piranti

Tingkat kehandalan: Peralatan kasebut bisa stabilitas sajrone wektu, utawa sajrone wektu tartamtu, ora bisa uga ana kemungkinan masalah.

 

Bahan: Bahan gir gir nganggo 20 paduan Cr-Mn, bahan kasebut nambah resistensi nyandhang produk, uga njamin kateguhan.

Akurasi: Mesin tempa → pemurnian termal → pengerjaan logam → Carburizing → grinding gir, ningkatake umur 5-10 kali.

Kekuwatan: Ngelingi pengaruhe operasi peralatan pabrik bata, mula mundhak saka faktor proteksi desain 1-2 kali.

Struktur: Ing desain struktural, kayata extrusion ekstrusi gaya aksial sing ditularake liwat bantalan roller dorong lengan, banjur nyebar menyang unit dhasar, nggawe spindle mesin ekstrusi tanpa gaya aksial, mung gaya radial.

 

Kesederhanaan: Kaya dene kamera jepretan Jepang, kabeh wong bisa nggunakake.

Kinerja biaya: Ngelingi faktor sing hemat energi, cara investasi ing premis sing padha, nggedhekake produksi nalika nyuda energi lan biaya produksi liyane.

 

Kemajuan : Sistem robot dipercaya, fleksibel lan trep.

Sistem suhu, sistem bongkar muat lan sistem pengepakan bata abang, nyuda tenaga kerja.

Layanan : Peralatan opsional kudu ngerteni kemampuan pemasok sawise sistem layanan lan layanan, sistem sawise penjualan sing kuwat ndhukung peralatan sing bisa dipercaya.

► tanggepan tepat waktu ► layanan profesional ► radius layanan ► layanan mandeg

Konsep layanan: nyepelekake masalah, ora ana gunane, kanggo layanane dhewe-dhewe, mula nyuda wektu, nyedhaki, nyuda biaya, lan nyuda biaya, nambah produktivitas pangguna, lan layanan merek.

Milih: Proses sing cocog kanggo milih peralatan sing pas, ora ana jinis peralatan universal sing cocog kanggo kabeh proses.

Miturut

Bahan sing beda Bata ijo beda Cara nyusun beda Beda auger

Titik sekrup sing beda Beda kacepetan puteran Beda arus listrik Kapasitas sing beda

Pilih tanduran sing nggawe bata liyane