Crusher Roller Dobel Kacepetan Dhuwur

Katrangan singkat:

Rol kasebut paduan kanthi atose ing ndhuwur bahan nikel, molibdenum, tembaga lan vanadium HRC50, bobot luwih bobote, lan sudut pakan sing luwih cilik. Bisa nyemprot lan nguleni bahan baku, nyaring bahan baku kanthi output sing luwih dhuwur, plastisitas sing luwih apik, nyuda tingkat sampah, lan njamin kualitas bata sing kosong.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Cocog kanggo bahan baku sing ing ngisor iki atose medium (atose Platins 4-5), kayata lendhut gunung lan penipisan lan pembungkus lemah konstruksi.

Informasi Dhasar

Atribut Produk

Katrangan Rincian Barang

Merek BricMaker
Fungsi Ngremuk bahan baku
Bahan Baku Tanah liat, Lemah, Mud, Shale, Batubara, Awu, Gangue
Prinsip Pakaryan 2-Roller Crushing
Garansi 1 taun
Sawise Layanan Layanan Umur Panjang

Parameter Teknis

Parameter

Model

Unit

GS120X100

GS140X120

Kapasitas Produksi

m3/ h

45-65

50-80

Ukuran Rol

mm

Ф1200 × 1000

Ф1400 × 1200

Gap Gulung kaping pindho

mm

≥2 pariwaraadil

≥2 pariwaraadil

Feeding Ukuran

mm

15

18

Feeding Kelembapan

%

10-18

10-18

Total Daya

kw

75 + 95

110 + 160

Ukuran Sakabèhé

mm

3940 × 2450 × 2200

4340 × 2380 × 2350

Bobot total

kg

28.000

38.000

Operasi lan Maintenance

a) Sadurunge ngluncurake peralatan kasebut, operator kudu mriksa macem-macem pengikat kasebut kanthi ati-ati, sing ora bisa duwe komponen sing longgar utawa ilang. Bagian sing muter bakal mriksa manawa ora ana fenomena sing ngalangi.

b) Mesin kasebut bisa mbukak operasi tanpa beban sawise mriksa kabeh bagean sing digunakake normal. Sampeyan biasane kudu 2 jam sawise operasi mbukak. Saben wektu kanggo miwiti maneh, mula ora kudu mbukak dhisik, sawise entuk kacepetan sing dirating banjur operasi mbukak.

c) Amarga homogenitas materi sing ora rata, geter kabeh mesin sing bisa digunakake bisa nyebabake fenomena sing cepet, dadi priksa manawa sampeyan kerep mriksa.

d) Sanajan atose rol luwih dhuwur, kita uga kudu nyegah watu keras, isi wesi kasebut dicampur dadi bukaan feed, minangka asil kerusakan rol.

e) Nalika tekanan roller horisontal luwih saka 132884.8N, pin keamanan ing institusi asuransi ing loro-lorone dipotong kanggo nglindhungi peralatan kasebut. Anggere ngganti kothak aman bisa terus operasi. Yen tekanan siji roller sisih ngluwihi 66442.4N, pin safety uga bakal dipotong.

f) Pelumas pelumas kalsium kompleks (ZFG-1) wis disuntikake menyang bantalan nalika peralatan dipasang pungkasan, lan pelumas kudu diganti utawa suplemen sawise mlaku 10-20 dina.

g) Loro sisih bantalan roller sing luwes kudu tetep resik kabeh wektu, lan nambah minyak mesin 20 # kanthi rutin (1 kali / shift), supaya gulung sing luwes bisa obah ing sadawane tombol arah kanthi gaya remuk lan gaya spring sing fleksibel nambah kemampuan ngremekake.

h) Ndandani nyandhang dering rol: buwang topeng sing nglindhungi ing loro-lorone awak, pasang piranti grinding sing dipasang ing sasis kanthi lengen poros, sekrup pengikat, rol puteran (<10 r / min cocog, bisa nggunakake reduksi kacepetan luwih dhuwur).

i) Ngobahake roda tangan, nyetel lokasi sing cocog, ngowahi ndandani set roller.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: