Sejarah Bricmaker

2020 

Sukses independen R&D JKY80 / 70-4.0 Extruder Vakum Dobel-Plastik Hard Plastik, terus didhisiki produk kongenik pasar. 

2018 

Proyek kiln trowongan sing bisa dipindhah mlebu pasar Vietnam & Laos lan wiwit mlaku.

2016 

Mlebu pasar Vietnam lan nyiyapake perusahaan cabang ing kana kanggo pemasaran lan layanan aftersales.

2014 

Lokakarya Bricmaker Modern & Cerdas kanthi resmi miwiti operasi, produk, layanan, teknologi lan manajemen kualitas luwih dhuwur sing ndhukung proyek demonstrasi sing apik banget, Bricmaker dadi pimpinan perusahaan.

2013 

Bersatu karo Universitas Zhejiang, nyiyapake Universitas Zhejiang - Pusat R&D Mesin Bata Cerdas Bricmaker. 

2012 

Teknologi canggih Spanyol terus diimpor kanggo nggayuh & ngembangake peralatan produksi pabrik bata kanthi stabilitas sing luwih dhuwur, efisiensi sing luwih dhuwur, energi murah, lan dadi pimpinan produk inti nasional. Miwiti bangunan tanduran cerdas lan ngenalake proyek demonstrasi nasional kanthi rega sing larang banget. 

2011 

Model Extruder Campuran R&D Kuat saka SJ400x46, model Roller Crusher saka GS120x100, model Hammer Crusher saka PCX1210 lan serangkaian peralatan pangolahan bahan kanthi energi sing luwih murah, efisiensi sing luwih dhuwur lan kualitas sing bisa dipercaya, njamin kualitas produk sintren kelas dhuwur.

2010 

Teknologi canggih Italia sing diimpor, sukses R&D China model domestik sing paling efisien JKY75 / 65E-4.0 Extruder Vakum Dobel-Plastik Hard Plastik, kanthi cepet dienggo produk kongenik pasar. 

2009 

Robot FANUC top internasional internasional sing diadopsi Jepang, dicocogake karo reducer motor SEW canggih & SIEMENS PLC sistem kontrol otomatis listrik saka Jerman, ngembangake sistem Pemotongan-Pengelompokan-Penumpukan tanpa otomatis tanpa kontrol otomatis, lan mlebu pasar kanthi sukses, nuntun arah pabrik bata produksi karo unmanned & cerdas. 

2008 

Nggawe konsep Supermarket, mlebu periode pangembangan kecepatan tinggi. Siapke klompok ahli khusus kanggo sistem R&D Cutting-Grouping-Stacking otomatis. Teknologi canggih AS sing diimpor, model R&D pisanan saka JY75C-4.0 Extruder Vakum Dobel-Plastik Hard-Plastik. Ruang lingkup produksi sing ditambahi banjur pindhah menyang Industrial Park.

2007

Institut Mesin Bata & Jubin Zhejiang Xiehe sing didegaké. 

1999

Pabrik Mesin Batu Bata & Jubin Xiaoshan nyiyapake Hangzhou Xiaoshan Xiehe Bata & Mesin Jubin Co, Ltd. 

1995

Model set pertama JKR45 / 40 Vacuum Extruder lair. 

1980

Pabrik Bahan Konstruksi Zhejiang nyiyapake Pabrik Mesin Bata & Genteng Xiaoshan. 

1950

Pabrik Bahan Konstruksi Zhejiang (duweke negara) disiyapake lan digawe dadi produksi, nyediakake bata & ubin kanggo konstruksi.