JKY75 / 65EIII IV-4.0 Extruder Vakum

Katrangan singkat:

Peralatan extruder vakum model iki biasane digunakake kanggo macem-macem bata utawa ekstrusi blok. Lan minangka generasi anyar peralatan tugas berat kanthi ekstrusi plastik keras. Sing cocog kanggo bahan baku sampah konstruksi, ngrusak, lempung, lemah, lendhut, serpihan, batu bara, awu, gangue lan liya-liyane.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Mesin iki kasusun saka kopling, reducer, level up level level up level loro, ekstrusi sekrup tingkat mudhun, sistem pembuangan vakum lan liya-liyane. Tahap munggah lan mudhun diatur kanthi bentuk "T", lan sistem pamompa vakum disusun kanthi kapisah saka mesin utama lan disambungake karo pipa sing ditutup. Peredhot mesin iki nggunakake kothak gir khusus kanggo permukaan waos sing atos, sing bisa nambah kekuatan kontak ing permukaan waos lan ndawakake umur layanan ing gir kasebut. Poros utama nggunakake struktur poros terapung, sing ngatasi fenomena ayunan kepala sajrone operasi.

Prinsip kerja: Extruder munggah-tingkat didhukung dening motor 160 / 200kW, nyopir kopling pneumatik, lan ngirim menyang poros pencampuran munggah-tahap liwat reducer khusus kanggo ngganti kacepetan kanggo ngrampungake campuran, extruding lan chopping saka lendhut; banjur mlebu ing kothak vakum lan ngliwati pompa vakum, hawane ditarik, lan lendhut ditekan dening pencet lendhut menyang auger panggung mudhun. Tahap mudhun didhukung dening motor 400 / 450kW kanggo nyetir kopling pneumatik, sing ditularake menyang poros utama liwat reducer permukaan untu, banjur didorong dening auger sekrup tahap ngisor, lan diekstrusi lan dikompresi endhas kerucut lan nozel.

Informasi Dhasar

Atribut Produk

Katrangan Rincian Barang

Merek BricMaker
Fungsi Pembuatan bata / blok lempung utawa sinter
Bahan Baku Tanah liat, Lemah, Mud, Shale, Batubara, Awu, Gangue
Prinsip Pakaryan Ekstrusi Vakum
Produk Akhir Bata / Blok / Blok cekak, Bata Paver
Garansi 2 taun
Sawise Layanan Layanan Umur Panjang

Parameter Teknis

Parameter

Barang

Unit

JKY75 / 65EIII

JKY75 / 65EIV

Kapasitas Produksi

Pcs / h

30.000-50,000 35.000-55,000
Tekanan Ekstrusi

Mpa

4.0 4.0
Kelembapan Ekstrusi

%

13-18 13-18
Gelar Vakum

Mpa

≤-0,092 ≤-0,092
Total Daya

kw

400 + 160 450 + 200
Ukuran Sakabèhé

mm

7000 × 6300 × 3200 7000 × 6300 × 3200
Bobot total

kg

47.000 52.000

Informasi Perdagangan

Informasi Perdagangan

Katrangan Rincian Barang

Pelabuhan Laut Pangiriman Shanghai, China
Wektu Pengiriman 30 Dina
Katemtuan rega EXW, FOB, DAF, CFR, CIF
Ketentuan Pembayaran T / T, L / C, D / P, Western Union, PayPal
Ketentuan Pengepakan Tahan lembab, Tahan Debu, Quakeproof
Sertifikasi Bureau Veritas, CE, ISO9001, OHSAS18001
Sertifikat Asal Cina
HSCode 8474809090

  • Sedurunge:
  • Sabanjure: