JKY80 / 70-4.0 Extruder Vakum

Katrangan singkat:

Peralatan extruder vakum model iki biasane digunakake kanggo macem-macem bata utawa ekstrusi blok. Lan minangka generasi anyar peralatan abot lan khusus kanggo bahan baku limbah konstruksi, ngrusak, lempung, lemah, lendhut, serpih, batu bara, awu, gangue lan liya-liyane.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Ing taun 2020, kita ngimpor teknologi canggih AS, dikombinasikake karo pengalaman manufaktur peralatan luwih saka 30 taun, R&D JKY80 / 70-4.0 Extruder Vacuum Tingkat Daya Plastik, terus maju karo produk-produk kongenik pasar.

Model vakum extruder reamer sing nampa diameter pungkasan yaiku 800mm, lan pungkasan diameter diameter ekstrusi pungkasan yaiku 700. Ing rasio kompresi ekstrusi sing apik iki, sing luwih cocog kanggo nggawe panel tembok insulasi termal, jubin pamisah lan bata, balok penampang termal keranjang sing luwih gedhe kanthi rasio kothong sing luwih dhuwur.

Fitur Produk

a) Extruder Auger: gandheng nganggo elektroda tahan nganggo, auger iki bisa digunakake maneh; nyemprotake bahan logam tahan aus (atose 7 kali luwih normal), sing bakal umure luwih dawa.

b) Campuran reamer: bahan casting kromium sing luwih dhuwur kanthi fitur tahan aus sing luwih dhuwur, umure umure luwih dawa kanggo pabrik 30+ yuta bata utawa blok.

c) Peredam gir: bahan baja paduan kualitas super diadopsi sing diprodhuksi karo karburasi, quenching, proses mecah, tliti kelas 6-tingkat, atose tekan HRC54 ~ 62 kanthi fitur kapasitas mbukak sing dawa lan umur luwih dawa.

d) Poros induk: nganggo bahan poros kualitas paling apik ing China yaiku 40Cr utawa kode pemasaran 45, kabeh bahan kanthi perawatan panas berkualitas, sing duwe kaluwihan resistensi nyandhang, torsi transmisi sing luwih kuat lan umur luwih dawa.

e) Bantalan: kabeh bantalan peralatan nggunakake merek Timken Bearing internasional lan bantalan Hawaluo terkenal ing Tionghoa lsp.

Informasi Dhasar

Atribut Produk

Katrangan Rincian Barang

Merek BricMaker
Fungsi Pembuatan bata / blok lempung utawa sinter
Bahan Baku Tanah liat, Lemah, Mud, Shale, Batubara, Awu, Gangue
Prinsip Pakaryan Ekstrusi Vakum
Produk Akhir Blok / panel insulasi termal kothong
Garansi 2 taun
Sawise Layanan Layanan Umur Panjang

Parameter Teknis

Model

Parameter

JKY80 / 70-4.0 Extruder Vakum

Kapasitas Produksi

Pcs / h

45.000-60,000
Tekanan Ekstrusi

Mpa

4.0
Kelembapan Ekstrusi

%

13-18
Gelar Vakum

Mpa

≤-0,092
Total Daya

kw

450 + 250
Ukuran Sakabèhé

mm

10000 × 7400 × 2700
Bobot total

kg

60.000

  • Sedurunge:
  • Sabanjure: