Manajemen Normalisasi

Pelanggan ora mung kudu milih panyedhiya kanthi peralatan sing dipercaya, teknologi kuwat, layanan purna jual sing sampurna lan pertukaran layanan teknis kanthi rutin. Sing luwih penting, manajemen kudu disiyapake kanggo nguatake kesadaran manajemen, mandhiri.

Nguatake manajemen peralatan kanggo njamin operasi peralatan sing normal, ngapikake panggunaan peralatan lan rasio kesempurnaan, iki bakal langsung ningkatake indikator teknis lan ekonomi perusahaan, nambah efisiensi ekonomi perusahaan.

Nguatake biaya manajemen data, bahan baku, konsumsi energi, upah, peralatan, pajak & data akuntansi biaya liyane, kontrol, manajemen.

 

1. Miturut panggunaan spesifikasi lan manual operasi, panggunaan peralatan nyoto, pareng kakehan nggunakake.

2. Gawe penting banget kanggo latihan sadurunge nyambut gawe, tukar karo pemasok, wiwit ora ngerti nganti ngerti lan nindakake pakaryan saben dinane kanthi becik.

3. Nggawe standar sistem perusahaan, ngatur prilaku karyawan, priksa manawa operasi normal terus produksi lan operasi.

4. Misi perusahaan sing jelas, ngrancang visi perusahaan, nggawe budaya perusahaan, ngembangake strategi perusahaan.

 

Manajemen menang bathi

Tujuan manajemen: Perusahaan ngupayakake umur sing luwih dawa & luwih kuwat, tinimbang ukurane luwih gedhe. Nyata nggawe perusahaan kanthi terus maju.

Misi perusahaan: Bricmaker nawakake peralatan lan solusi teknologi kanthi kualitas luwih dhuwur, kanggo mbantu sampeyan entuk tunjangan ekonomi sing luwih gedhe lan nyadari nilai urip sampeyan dhewe!