Crita BricMaker

  • Kepiye milih kiln sing cocog miturut kahanan lokal?

    Saiki, tungku utama bata lan ubin lempung sing disinter ing Tiongkok yaiku tungku trowongan lan tungku rotary (tungku trowongan sing bisa dipindhah). Kiln trowongan duwe macem-macem jinis lan bisa diklasifikasikake adhedhasar macem-macem ciri: bisa diklasifikasikake minangka bagean ...
    Waca liyane
  • Kepiye nggawe desain kiln sing cukup?

    Apa desain tungku cukup lan sampurna, langsung matesi investor lan uga matesi kualitas kiline. Liwat akeh perbandingan antara jalur produksi sing beda-beda, kita nemokake jinis bahan baku sing padha lan jinis kil sing padha ...
    Waca liyane