YASKAWA Bata Robot Stacking

Katrangan singkat:

Ing taun 2008, BricMaker tetep maju karo teknologi, impor motor motor SEW Jerman, motor servo, komponen pneumatik SMC Jepang, sabuk sinkron Italia Magodi, Robot canggih FANUC, YASKAWA, KAWASAKI, KUKA lan Jerman Siemens PLC akeh elektronik terpadu sistem, mlebu periode intelijen otomatis mekanik.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Kita nyiyapake klompok ahli khusus kanggo sistem R&D Cutting-Grouping-Stacking otomatis. Robot minangka mesin induk pungkasan, kanggo njamin stabil teknologi canggih iki, kita ngimpor robot saka Jepang lan Jerman, lan mereke yaiku YASKAWA lan KUKA. Lan nalika pangembangan pasar domestik sadurunge, stacking robot dadi saya populer. Amarga kaluwesan fleksibilitas, keandalan, kesederhanaan lan disenengi dening pabrikan bata liyane.

Informasi Dhasar

Atribut Produk

Katrangan Rincian Barang

Merek YASKAWA
Fungsi Susun bata lan blok
Prinsip Pakaryan Otomatisasi PLC Control
Garansi 1 Taun
Umur umure 10-15 Taun
Sawise Layanan Layanan Umur Panjang

Parameter Teknis

Parameter

Model

Unit

MPL500

MPL800

Kapasitas Loading

kg

500

800

Kapasitas Stacking

Pcs / wektu

32-84

72-144

Frekuensi Gerak

Wektu / jam

240-360

200-300

Kapasitas Produksi

Pcs / h

9.600-25.200

20.700-34.560

Total Daya

kw

16.7

20.7

Bobot total

kg

2.100

2.550

Fitur Produk

a) Fleksibel: papan kerja sing luwih cilik, lan ora ana watesan wilayah kasebut. Luwih fleksibel kanggo modifikasi pabrik bata lawas saka susun otomatisasi robot.

b) Efisien: 4 nganti 6 kaping saben menit kanggo tumpukan lan transportasi otomatis bata. Lan saben kapasitas numpuk saka 84 nganti 144 pcs bata, ngirit daya luwih akeh.

c) Mantep: meh ora ana syarat liyane kanggo njaga, ujian sing murah banget. Kacepetan tumpukan stabil, lan bisa suwe ora suwe, ora kaya billet kode manual sing bakal diganggu macem-macem faktor.

d) Seragam: Pola tumpukan robot sing tumpukan kosong banget lan seragam, kesalahan bisa ora luwih saka 1mm, lan kemungkinan lowongan bisa kurang banget.

Informasi Perdagangan

Informasi Perdagangan

Katrangan Rincian Barang

Pelabuhan Laut Pangiriman Shanghai, China
Wektu Pengiriman 45 Dina
Katemtuan rega EXW, FOB, DAF, CFR, CIF
Ketentuan Pembayaran T / T, L / C, D / P, Western Union, PayPal
Ketentuan Pengepakan Tahan lembab, Tahan Debu, Quakeproof
Sertifikasi Bureau Veritas, CE, ISO9001, OHSAS18001
Sertifikat Asal Jepang

  • Sedurunge:
  • Sabanjure: